logo
1. Dobrodošlica, kafa, ratluk, rakija 60"
Gosti tim bildinga se upoznaju sa ekipom i sa programom. Podela na timove. Timovi se mogu sastojati iz 2, 3 i 4 igrača.

2. Predavanje o konjima 45"
Predavanje o teorijskim osnovama i istoriji konjarstva

3. Kviz 60"
Polaznicima će biti postavljena pitanja sa predavanja

4. Upoznavanje sa konjima i principima vodjenja konja 60"
Učesnici se upoznaju sa konjima, oslobadjaju u kontaktu i vežbaju praktično vodjenje konja, koje će im omogućiti učešće u igrama

5. Štafeta - do zastavice i natrag 45"
Na razdaljini od 50 metara postavljene su dve zastavice, svaka ekipa ima svoju liniju kojom treba da odvede konja do zastavice. Igrač treba da obidje zastavicu i vrati konja do druge zastavice pored koje čeka suigrač koji treba da preuzme konja i napravi sledeći krug. Pobedjuje tim koji u najkraćem roku realizuje zadatak.

6. Duo Slalom 90"
Na dugačkom konopcu konja drže sa obe strane po jedan ušesnik iz tima i naizmeničnim povlačenjem ga sprovode izmedju čunjeva, kada dodje do kraja staze, tandem treba da okrene konja i da nastavi trku do izlaska sa staze napravljene od čunjeva.

7. Slepo navodjenje 90"
Dok jedan učesnik vodi konja vezanih očiju, drugi ga navodi da prodje izmedju čunjeva. Pre nego što krene, mora da bude okrenut ledjima dok protivnička ekipa proizvoljno ostavlja čunjeve.

Po zahtevu klijenata mogu se organizovati dvodnevni ili jednodnevni team building, kao i kompanijski izleti sa ručkom u našim kapacitetima pored konja na našem imanju.

GALERIJA