logo

ZAŠTO SMO JEDINSTVENI

icon
PERSONALIZOVAN PRISTUP
Jedan od razloga brzog napretka naših polaznika je neposredan kontakt sa instruktorom tokom skoro celog časa. U grupama od po maksimalno tri jahača, naši instruktori su potpuno posvećeni pravilnom ali brzom napredovanju koje polaznike pretvara u samostalne jahače.
icon
PRIVATNA TREJL STAZA
Već posle prvih nekoliko časova, naši polaznici su u mogućnosti da uživaju u prirodi, na stazi oko našeg poseda uz pratnju instruktora. Stazu naizmenično čine uzbrdice, nizbrdice i ravni predeli, tako da se polaznici od samog početka pripremaju za terensko jahanje.
icon
SPECIJALNO VASPITANI KONJI
Razmaženi i pitomi, naši konji ne samo da su bezbedni za jahanje nego i za druženje i komunikaciju kada su polaznici van sedla. Vrlo često ih možete sresti u samom dvorištu i napraviti prisan kontakt sa njima. Naročito ako pri ruci imate neku jabuku ili šargarepu.
icon
JEDINSTVENA METODOLOGIJA
Naši polaznici prvi put pojahuju sa naučenim osnovama iz teorije jahanja i neophodne obuke koja se bavi biomehanikom jahača i konja, kao i njihovog odnosa tokom treninga. Ova metodologija omogućava jahačima izuzetno brz napredak jer je sticanje različitih znanja podeljeno u posebne nastavne jedinice koje se ciklično smenjuju.
icon
NEVEROVATNA PRIRODA
Planine i ugašeni vulkani prekriveni prelepim šumama, smenjuju se sa nabujalim pašnjacima i livadama. Izazovi jahanja kroz guste šume bivaju nagradjeni magijom proplanaka na koje se izlazi. Naša baza se nalazi na 500 metara nadmorske visine, a odatle osvajamo Ješevac, Rudnik i ostale planine u okruženju.
icon
HIPERAKTIVAN ODMOR
Gde prestaje konjarstvo, tu za naše goste počinje streličarstvo, ili šetnja po prekrasnoj okolini uz edukaciju o lekovitom bilju - na licu mesta. Večeri su periodi u kojima televiziju zamenjujemo logorskom vatrom, beskrajnim pričama o jahačkim avanturama, a često i naidju kolege sa gitarom.

GALERIJA